Aanspreekpunt voor:

Badstratenbuurt, Corpus den Hoorn, Grunobuurt, Helpermaar, Herewegbuurt, Hoornse Meer, Hoornse Park, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Oosterpoortbuurt, De Linie, Europapark, Piccardthof, De Wijert, Zeeheldenbuurt, Klein Martijn, De Meeuwen, Kop van Oost 

DIE MET DIE KUIF…

Jeffry (1989) is geboren en getogen in Groningen, uit een Groningse familie. Met een uitstapje naar Hoogeveen tijdens de middelbare school. Ging weer naar Groningen om te studeren (psychologie, tegenwoordig sociologie). Woont nu in Helpman, en dat bevalt hem erg goed. Hiervoor in de Hoogte met kat Beer, de kat beviel erg goed, maar het alleen wonen niet. Is daarom gaan samen wonen met een goede vriendin. En nog steeds met Beer.

Momenteel raadslid, de nummer 11 van de 11. En daarvoor onderdeel van het campagneteam voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dat was zijn start binnen GroenLinks Groningen.

Werkt als statistiek Tutor binnen de opleiding sociologie, en geeft werkcolleges. Daarnaast drie dagdelen in de week in de thuiszorg.

Waar Jeffry voor staat

Jeffry zet zich in voor een Groningen waar diversiteit niet alleen vanzelfsprekend is, maar ook gevierd wordt. Iedereen in Groningen moet onbevangen zichzelf kunnen zijn, zonder angst te hoeven ervaren over hoe anderen dit ervaren. In het bijzonder gaat het dan om genderdiversiteit. Voorlichting op scholen, betere samenwerking met al bestaande belangenorganisaties en meer plekken waar mensen uit de LGBTQ –gemeenschap elkaar kunnen ontmoeten.
Jeffry staat voor gelijkheid. Iedereen ongeacht afkomst of sociale positie moet dezelfde kansen en mogelijkheden krijgen om zich te ontplooien. De gemeente moet dit actief stimuleren.

Tot slot staat sport hoog op zijn agenda. Sporten is belangrijk, zowel voor je fysieke en mentale gezondheid als voor je sociale contacten. Groningen kan bijdragen aan het bereikbaar maken van sporten voor iedereen en daarmee ook een gezonde levensstijl stimuleren.

Wetenswaardigheden

Z’n broertje is de nummer twee op de kandidatenlijst van GroenLinks in Hoogeveen. Is exact twee meter lang en heeft geen rijbewijs…. Tennissen en tennis kijken. Groot fan van Wodunnits en horrorfilms, en ter ontspanning gek genoeg een beetje poetsen. Schijnt inmiddels al weer een jaar plantaardig te eten.