GroenLinks Groningen op Campagnetoer

Op 21 maart zijn er op veel plaatsen gemeenteraadsverkiezingen. In de gemeente Groningen zijn deze vanwege de herindelingen echter pas in november. In veel naburige gemeenten is GroenLinks nu hard campagne aan het voeren om een spetterend verkiezingsresultaat neer te zetten.

Omdat wij onze buren graag graag helpen gaat GroenLinks Groningen (samen met DWARS en GroenLinks provinciaal) komende maand elke zaterdag naar een GroenLinks-afdeling in de buurt:

-24 februari: Assen
-3 maart: Delfzijl
-10 maart: Veendam
-17 maart: Zwolle

‘s Ochtends verzamelen we met een gezellige groep GroenLinksers in de trein. Bij aankomst worden we opgewacht door het lokale campagneteam. Zij zorgen voor een duidelijke instructie en campagnematerialen. Voorkennis is dus niet vereist.

Heb jij zin om bij te dragen aan een goede verkiezingsuitslag en veel verschillende GroenLinksers te leren kennen? Dan ben je van harte welkom om een (of twee, of drie) zaterdag(en) mee te helpen!

De manier van campanevoeren en de precieze tijd van vertrek verschilt uiteraard per zaterdag. Klik dus op de specifieke plaats voor meer informatie.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en mail dan naar campagne@groenlinksstad.nl

 

Voor GroenLinks de straat op, en dan?

Bij GroenLinks geloven we in een persoonlijke manier van campagnevoeren. We gaan in heel Nederland van deur tot deur om in gesprek te gaan over hoe het anders kan.

Het voelt misschien wat vreemd om bij een onbekende deur aan te bellen. Maar het voelt ook geweldig om even helemaal achter je idealen te kunnen staan. Bij elke Huis-aan-huisdag ontmoeten we bijzondere mensen en voeren we leuke, gekke en vaak inspirerende gesprekken. Na afloop zijn eigenlijk altijd alle vrijwilligers enthousiast en voldaan en heeft iedereen een nuttige GroenLinkse middag gehad.

Wil je meer lezen over het Huis-aan-huizen? Lees hier alvast het stappenplan.