Campagnevoeren in Delfzijl

Op 21 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Delfzijl. In de stad Groningen zijn de verkiezingen dit jaar pas in november. Om toch nog wat verkiezingskoorts mee te pikken gaan we zaterdag 3 maart vanuit de stad, samen met DWARS en het campagneteam van de provincie, naar Delfzijl om te helpen met de campagne.

In Delfzijl doet GroenLinks dit jaar voor het eerst mee. De jonge lijssttrekker Tim de Haan heeft heeft hard gewerkt aan een sterke lijst en een duidelijk verkiezingsprogramma. GroenLinks maakt dus goede kans om ook in de stad Delfzijl voortaan een Groen en Links geluid te laten horen.

We reizen gezamenlijk per trein naar Delfzijl. De trein vertrekt om 10:18 op spoor 3a vanaf het hoofdstation in Groningen. Om 10:22 stopt de trein nog in Groningen Noord, daar kun je je dus ook nog bij ons aansluiten. We verzamelen voorin de trein. Het campagneteam zorgt voor campagnematerialen en eten&drinken etc. Je hoeft dus niet van tevoren naar het pand te komen maar kunt rechtstreeks de trein instappen.

In het centrum van Delfzijl ontmoeten we de lokale campagnevrijwilligers in brasserie Ziel. Daarna gaan we gezamenlijk de straat op om Huis-aan-huis langs de deuren te gaan. Na een gezellige middag campagnevoeren treinen we weer terug naar de stad.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar campagne@groenlinksstad.nl

Locatie

Delfzijl
9934EA Delfzijl
Nederland

Huis-aan-huis campagnevoeren, hoe werkt dat?

Bij GroenLinks geloven we in een persoonlijke manier van campagnevoeren. We gaan in heel Nederland van deur tot deur om in gesprek te gaan over hoe het anders kan.

Het voelt misschien wat vreemd om bij een onbekende deur aan te bellen. Maar het voelt ook geweldig om even helemaal achter je idealen te kunnen staan. Bij elke Huis-aan-huisdag ontmoeten we bijzondere mensen en voeren we leuke, gekke en vaak inspirerende gesprekken. Na afloop zijn eigenlijk altijd alle vrijwilligers enthousiast en voldaan en heeft iedereen een nuttige GroenLinkse middag gehad.

Wil je meer lezen over het Huis-aan-huizen? Lees hier alvast het stappenplan.