Lokaal voedsel verbouwen en rekening houden met de biodiversiteit? Een gemeente dat gezond en lokaal voedsel stimuleert? Samenwerken aan de eiwittransitie? Dat doen we in Groningen!
Om meer te vertellen over de prachtige voedselinitiatieven in Groningen nemen we jullie mee in onze korte documentaire: Van onze bodem-voedsel van ons allemaal! Hierin zullen we een aantal mooie initiatieven in Groningen uitlichten. Een documentaire waar passievol wordt verteld over hoe voedsel ons verbindt en hoe voedsel ons dichter bij de natuur brengt!
Daarna zullen we in gesprek gaan met onze gasten en is er gelegenheid voor jullie om vragen te stellen.
Wie zijn er aanwezig:
- wethouder dieren, natuur en ecologie, circulaire economie, cultuur, landbouw en platteland en uiteraard eiwittransitie: Kirsten de Wrede
- Expert op het gebied van over thema’s als lokaal voedsel, duurzaamheid, platteland en degrowth: Wilbert van de Kamp.
- Raadsleden in de gemeenteraad van Groningen: Femke Folkerts (GroenLinks) en Janette Bosma (Partij voor de Dieren)
Dus wil je meer te weten komen over lokale voedselinitiatieven, kom dan 11 november om 19.30 naar onze docu-avond in Groningen. Meld je aan via het aanmeldingsformulier!