Aanspreekpunt voor:

De Hoogte, Noorderplantsoenbuurt, Oranjebuurt, Schildersbuurt, Kostverloren, De Held, Westpark, Hoendiep 

Van International Business naar Timmerman

Tim (1991) is opgegroeid in Rijswijk in een gezin met 1 jonger broertje en twee HBO-docenten als ouders. Opgevoed met een brede interesse in de wereld en vaak op pad. Vakantie maar ook veel naar tentoonstellingen, steden, altijd weer wat nieuws. Woont nu “geweldig” in het Tiny House park Westpark. Met zijn vrouw Patty en zoontje (7 maanden) Charlie. “Ik heb het huis zelf gebouwd en het is klein maar fijn. Onze Tiny Villa noemen wij het vaak.” Vindt het heerlijk om vrij te wonen maar dicht bij de stad en ook het wonen in een community bevalt hen erg goed.

Binnen GroenLinks is hij 1,5 jaar lang lid geweest van de werkgroep Diversiteit in Amsterdam. Verder altijd veel verschillende dingen gedaan. Topsport (roeien) was een tijd lang leuk met WK deelname en NK titels, daarna coachen en bestuur van Gyas als voorzitter. International Business gestudeerd aan de RUG en een master Strategic Entrepreneurship aan RSM en met een extra minor in Bangalore, India. Daarna gewerkt als trainee bij ORMIT waar een van de grootste uitkomsten van zijn persoonlijke ontwikkeling was dat hij daar, en überhaupt met het 'bedrijfskundige leven', niet verder hoefde. Nu eigen baas als timmerman.

Waar Tim voor staat

Een goede circulaire economie, dat de nachtcultuur voor Groningen behouden blijft na Corona, dat je inkomen niet bepaalt hoe duurzaam je kan leven, noch hoe oud je wordt.

Wetenswaardigheden

Hij doet graag: (Race)fietsen, wandelen, in de kroeg zitten, concerten bezoeken, met zijn zoontje spelen. “Vroeger noemden ze me Tim Bambam omdat ik altijd met een hamertje rondliep. Het is wel grappig dat ik na vele omzwervingen nu toch timmerman ben.”