Mijn naam is Gijs Olff, en ik heb de eer om als penningmeester deel uit te maken van dit leuke team hier bij GroenLinks Gronginen.

Na mijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden, voelde ik een sterke trek naar het Noorden. Groningen heeft al sinds mijn kindertijd een speciaal plekje in mijn hart, dus besloot ik hier mijn master in verandermanagement te doen.

Ik werk momenteel als projectplanner, een rol die mij elke dag weer uitdaagt en me de kans geeft om mijn interesse voor datamanagement te benutten. Maar het is niet allemaal cijfers en spreadsheets voor mij. Ik ben ook gedreven door twee grote zorgen die onze wereld vandaag de dag kenmerken: sociaaleconomische ongelijkheid en klimaatverandering. Het lijken reusachtige problemen, maar ik geloof oprecht dat we ze met deze partij in kleine stapjes kunnen aanpakken.

Dus daarom ben ik hier, als penningmeester voor onze afdeling, om ook mijn kleine steentje bij te dragen aan de oplossing. Dus als je vragen of hebt over declaraties, of andere financiële zaken ben ik er om je te helpen. Samen kunnen we werken aan een groenere en eerlijkere wereld, en ik ben enthousiast om te zien wat we allemaal kunnen bereiken.