Hier staat een vrouw die haar ziel en zakelijkheid ten volle inzet voor de samenleving. Mijn wilskracht leidt tot moed, creativiteit en leergierigheid. Ik durf in de schijnwerpers te staan en mijn verantwoordelijkheid te pakken. Met een open blik en lenigheid van geest zoek ik (nieuwe) wegen die leiden naar resultaat.

Vertrouwen, empathie en liefde voor mens en natuur hebben mij veel in het leven gebracht. Durven dromen en gaan voor het onmogelijke. Weten wie je bent en wat je belangrijk vindt in het leven, namelijk een goed mens zijn.

De afgelopen jaren heb ik mijn tijd vooral besteed aan mijn gezin en werk, maar langzamerhand is er ruimte om me ook maatschappelijk in te zetten en dat doe ik graag bij GroenLinks, een partij die past bij mij en mijn levensinstelling.

GroenLinks streeft naar diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Politiek is van iedereen. Maar hoe zorg je ervoor dat alle stemmen gehoord worden? Helaas heb ik ook geen klip en klaar antwoord hierop, maar met mijn kennis als samenlevingsopbouwwerker en met mijn ervaring van de afgelopen veertien jaar binnen het politiek bedrijf, zou ik mij willen inzet om mijn steentje bij te dragen aan een duurzame eerlijke samenleving.

Een inclusieve organisatie maakt zo goed mogelijk gebruik van de diverse talenten ongeacht leeftijd, geslacht, geaardheid, herkomst of opleiding. GroenLinks heeft al een mooi beleid hierop geformuleerd. Graag zou ik vanuit het bestuur en samen met alle betrokken partijen hier een praktische vertaalslag in willen maken: in actie komen om diversiteit en inclusie dagelijks praktijk te laten zijn.