Zaterdag 16 december: kennismaken met campagnevoeren

GroenLinks Groningen gaat regelmatig de straat op om met mensen in gesprek te gaan over wat zij belangrijk vinden in hun wijk. Ben jij benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Wil je misschien wel een keer mee maar wil je eerst meer informatie? Of vind je het gewoon leuk om te weten waarom we dit doen en wat het resultaat hiervan is?

Kom dan komende zaterdagochtend om 11:00 naar de speciale informatieochtend van het campagneteam! Ook als je al wel eerder mee de straat op bent geweest ben je uiteraard van harte welkom.

Het team geeft een korte presentatie over haar activiteiten en daarnaast is er veel ruimte voor vragen. Na een gezellige lunch is er voor wie wil meten de mogelijkheid om mee de straat op te gaan in de Badstratenbuurt.

Programma:

10:30: Pand open, inloop. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

11:00-12:00 Een korte presentatie over onze ervaringen met campagnevoeren en tips&tricks. Ook spelen we een rollenspel en is er volop ruimte voor vragen. 

12:00-12:30 Lunch. Inloop campaigners die niet meededen aan de training. Klaarmaken voor vertrek. Wij zorgen voor folders, jasjes etc.

12:30-14:30 Huis-aan-Huis in de badstratenbuurt.

14:30-? Napraten, drankjes en gezelligheid op het pand.

Zowel het GroenLinkspand aan de Coehoornsingel als de badstratenbuurt zijn op loopafstand van het station. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de training te volgen of om juist alleen mee de straat op te gaan. Heb je nog vragen over deze dag? Schroom niet te mailen naar campagne@groenlinksstad.nl