Het afdelingsbestuur roept leden op zich te kandideren voor de programmacommissie. Aanmelding is mogelijk tot 1 juli 2020.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen moeten nu de nodige stappen worden gezet. Zo heeft het bestuur een (concept-)verkiezingsplan opgesteld. Dit zal op de eerstvolgende ALV worden besproken, maar eenieder kan er nu al op reageren.  Een belangrijke activiteit is het op- en vaststellen van een herkenbaar en eigenwijs programma. Ervaring leert dat een vroegtijdige start de ledeninbreng en -betrokkenheid vergroot. Het programma moet uiterlijk worden vastgesteld in het najaar van 2021.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat er nu een programmacommissie wordt geformeerd. Het bestuur roept leden op zich hiervoor te kandideren. Het bestuur zal onder andere op basis van de kandidaatstelling een voordracht doen aan de ALV, die uiteindelijk deze commissie instelt.  

Het is de ambitie van het bestuur om in overleg met kandidaten voor deze commissie tot een goede programmacommissie te komen. In het verkiezingsplan staat de (concept)opdracht aan de commissie verwoord. 

Voor de programmacommissie geldt dat de kandidaten in de periode zomer 2020-najaar 2021 voldoende inzet kunnen leveren (> 1 dagdeel/week). 

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het secretariaat van de afdeling (secretaris@groenlinksgroningen.nl). Voor meer informatie kunnen mensen terecht bij Afke, Sipke en Ank en Brigitte. Uiteraard zullen aanmeldingen en informatieverzoeken vertrouwelijk worden behandeld.