Meetup & Pre-pizza

Maandag 20 november is de speciale VerkiezingsMeetup met Jesse Klaver in onze buurstad Leeuwarden. Ook vanuit Groningen zullen hier veel mensen heen gaan.

  1. Heb je zin om met een gezellige groep gezamenlijk in de trein te reizen? Zorg dan dat je om 18:20 in het voorste deel van de trein naar Leeuwarden zit! (Spoor 4a)
  2. Heb je zin om vantevoren nog snel even iets te eten? Zorg dan dat je rond 17:00 op het GroenLinkspand (Coehoornsinge 87) bent. Wij zorgen namelijk voor pizza (veggie/vegan). Om mee te eten moet je je je wel even opgeven via campagne@groenlinksstad.nl

  3. Die pizza kost €5,- per persoon. Wil je jouw pizza gratis? Zorg dan dat je om 16:00 aanwezig bent en help mee met het bellen van mensen die zich nieuw hebben opgegeven als vrijwilliger in Groningen. We hopen met een groepje mensen al deze mensen in een uurtje te kunnen bellen. Op deze manier leggen we fundatie voor ons eigen gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar!

  4. Zin in pizza en/of bellen maar geen tijd voor de Meetup? Je bent van harte welkom!

Woensdag 22 november gaan kiezers in o.a. Leeuwarden, Westerwolde en Midden-Groningen naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen! De Meetup van 20 november staat in het teken van deze herindelingsverkiezingen.

De Meetup is gratis toegankelijk. Je hoeft je alleen maar even aan te melden.

AANMELDEN  groen.li/ljouwert

Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks. Ben je gewoon benieuwd naar Jesse's verhaal? Kom ook! Meld je snel aan, want de Meetups zitten vaak snel vol.