Posters

Je kunt GroenLinks promoten door een verkiezingsposter achter je raam te plakken. Er zijn 10 verschillende poster met elk een eigen thema (zie hier). Posters kunnen op de komende zaterdagen tussen 12:00 en 14:00 worden opgehaald op het pand van GL Groningen (Coehoornsingel 87, 9711 BR Groningen).

Poster kunnen ook worden opgehaald bij veganistisch restaurant Lust (Oude Kijk in Het Jatstraat 58, 9712 EL Groningen) en Kinderwinkel Musjes (Zwanestraat 25, 9712 CJ Groningen).

Kom huis-aan-huizen

In de aanloop naar de provinciale statenverkiezingen gaan we natuurlijk weer de wijken en dorpen in om met kiezers in gesprek te gaan! Alle zaterdagen tot en met de verkiezingen gaan we op pad!

We verzamelen om 10:30 bij het pand van GroenLinks Groningen. Na een kop koffie en een korte uitleg over wat er in de wijk speelt en hoe Huis-aan-Huis werkt gaan we op pad. Het is niet alleen heel nuttig, het is ook heel gezellig! Na het huis-aan-huizen is ook er een heerlijke lunch bereid door team Thuishonk! Aanmelden is niet verplicht maar mag via dit formulier

We gaan in de volgende wijken huis-aan-huis:

  • Zaterdag 11/2/23, 10.30 uur. Wijk: Helpman
  • Zaterdag 11/2/23, 14:00 uur. Mussekanaal, vetrek vanaf het GL pand om 13:15 
  • Zaterdag 18/2/23, 10.30 uur, Wijk: Professorenbuurt
  • Zaterdag 25/2/23 10.30 uur, Wijk: Oranjewijk
  • Zaterdag 4/3/23 10.30 uur, Wijk: Schilderswijk
  • Zaterdag 11/3/23 10.30 uur en 13.30, Wijk: Centrum
  • Zondag 12/3/23 13.30 uur, Wijk: Hortusbuurt

Flyeren 

In de laatste dagen voor de verkiezingen proberen we natuurlijk nog de laatste mensen te overtuigen van onze goede ideeën. Daarom gaan we in alle vroegte flyeren bij diverse treinstations. 

  • Maandag 13/03/23, vanaf ~06.00: Hoofdstation Groningen 
  • Dinsdag 14/03/23, vanaf ~06.00: Hoofdstation Groningen
  • Woensdag 15/03/23, vanaf ~06.00: Diverse stations 

Een leuke en lekker overzichtelijke manier om bij te dragen. En je bent mooi vroeg wakker. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je bij Elte van het campagneteam (campagne@groenlinksgroningen.nl). Zij houdt je dan op hoogte en geeft de planning en last-minute planning door

Bel team  

Ook bij de provinciale verkiezingen kiezen we de persoonlijke aanpak. We proberen zoveel mogelijk van onze leden kort te bellen om te vragen wat er speelt, of ze gaan stemmen en te vragen of ze willen bijdragen. Vind je het leuk om met veel van de leden in gesprek te gaan en mensen te motiveren? Kom dan ons bel team versterken. Afhankelijk van beschikbaarheid krijg je aantal contact gegeven die je wanneer het jou uitkomt kunt bellen. Er zijn ook bel avonden op het pand waarbij het bel team samenkomt om te bellen. Stuur een mailtje naar campagne@groenlinksgroningen.nl om je aan te melden.   

Plak mee

Groningen heeft meer dan 20 publieke plakzuilen. Deze willen we natuurlijk helemaal Groen en Rood zien en daarom hebben we een plakteam. Het plakteam gaat regelmatig gewapend met lijm en kwast op pas op pad om poster te plakken. Je kunt eenvoudig een paar palen adopteren en deze regelmatig langs lopen. Makkelijk zelf in te delen en zo krijg je jouw beweging. Win-Win. Stuur een mailtje naar campagne@groenlinksgroningen.nl om je aan te melden.

Doneren

Doneer nu en help zo onze provincie groener en eerlijker te maken! Met jouw bijdrage kunnen we onze beweging uitbreiden, meer mensen bereiken in de buurt en op sociale media, en investeren in talent in onze provincie. Doneren kan hier

Deel onze content op sociale media!

Zowel GroenLinks landelijk, GroenLinks provincie Groningen en de afdelingen in de diverse gemeentes hebben hun eigen social media kanalen. Je kunt de campagne helpen door content te liken, te delen en (postief) commentaar te geven! GroenLinks gemeente Groningen heeft de volgende kanalen: Twitter, Instagram, Facebook en Youtube  

Heb je nog vragen, ideeën of suggesties, neem dan contact op met het campagneteam via campagne@groenlinksgroningen.nl

Huisaanhuis kan gewoon
Kan gewoon