De inloop is vanaf 19:00, het begint om 19:30u. De locatie is Huis de Beurs in Groningen.

De dag van de arbeid is een ontzettend belangrijke dag in de wereldwijde arbeidersbeweging waarop de successen gevierd van het afgelopen jaar gevierd worden en we vooruitblikken naar het volgende jaar. We hebben geen betere dag om ons politiek leider naar Groningen te halen om met hem in gesprek te gaan over de nationale én Europese politiek. We hebben aan de vooravond van de Europese verkiezingen, met een campagne tijdens een kabinetsformatie, genoeg te bespreken.

Alles staat op het spel. Radicaal rechts is in heel Europa in opkomst en dreigt in Nederland achter het stuur te komen te zitten. Wij zetten daar een duidelijk alternatief tegenover. In plaats van haat en verdeeldheid, staan wij pal voor samenwerking en gelijke rechten. We beschermen de rechtsstaat in Nederland én de rest van Europa. We gaan niet achteruit, maar vóóruit met een eerlijke aanpak van de klimaatcrisis. En tussen Poetin in het oosten en de dreiging van Trump in het westen bouwen we samen aan een sterk en verenigd Europa.

Frans zal kort wat zeggen aan het begin, maar we hebben vooral ruimte om zoveel mogelijk vragen van jullie te beantwoorden. Meld je nu aan voor het politiek café. Dit kan op de website van de PvdA via deze link.

Het verschil maken kunnen we niet zonder jou. Na 1 mei gaan we een maand lang keihard campagnevoeren, en daar hebben we jou bij nodig. Kijk op de agenda wat jij kan doen tijdens deze campagne.