Dinsdag 7 mei organiseert het fantastische evenemententeam van GroenLinks-PvdA Groningen vanaf 19:00 (inloop tot 19:30) de campagneaftrap voor de Europese verkiezingen in Het Paleis, aan het Boterdiep. Samen trappen we de laatste vier weken van de campagne af.

Alles staat op het spel. Radicaal rechts is in heel Europa in opkomst en dreigt in Nederland achter het stuur te komen te zitten. Wij zetten daar een duidelijk alternatief tegenover. In plaats van haat en verdeeldheid, staan wij pal voor samenwerking en gelijke rechten. We beschermen de rechtsstaat in Nederland én de rest van Europa. We gaan niet achteruit, maar vóóruit met een eerlijke aanpak van de klimaatcrisis. En tussen Poetin in het oosten en de dreiging van Trump in het westen bouwen we samen aan een sterk en verenigd Europa.

Met diverse kandidaten en Kamerleden leren we elkaar beter kennen, blikken we vooruit op de verkiezingen en op wat onze inzet is bij deze verkiezingen en kijken we wat wij met z’n allen gaan doen deze campagne om te zorgen dat wij gaan winnen!

Opgeven kan via deze link