19 december: Politiek café

Dinsdag 19 december wordt de film van Glimina Chakor over Groningse vluchtelingen vertoond tijdens het politiek café aan de Coehoornsingel 87.

GroenLinks-Raadslid Glimina bezocht een aantal “nieuwe Stadjers” om te ontdekken wat hun dromen zijn. Want hoe is het om als vluchteling in Groningen terecht te komen? En lukt het deze “nieuwe Groningers" om in contact te komen met de “oude Groningers”? Het resultaat van deze zoektocht is een bijzondere documentaire.

Na het kijken van de film is er ruimte voor vragen aan Glimina en gaan we in gesprek over de vraag hoe “oude” en “nieuwe” Groningers écht met elkaar in contact kunnen komen.

De zaal is open vanaf 19:30 en de film begint om 20:00. De toegang is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom.

WAT IS EEN POLITIEK CAFÉ?

Bij het politiek café komen inhoud en gezelligheid samen: Tijdens het café kun je je inhoudelijke verdiepen in een politiek onderwerp onder het genot van een hapje en/of drankje. Er is ruimte voor politieke discussie maar ook om gezellig bij te kletsen. Voor mensen die nog niet eerder bij GroenLinks zijn geweest (lid of geen-lid) is het een ideale avond om kennis te komen maken. Voor actieve GroenLinksers is het hét moment om elkaar en tegelijk ook veel nieuwe leden te ontmoeten.