Slotoffensief

Dit is de allerlaatste (en dus meest effectieve) campagnedag. GroenLinks Groningen organiseert de avond voor de verkiezingen een Rally waar we alles uit de kast halen om zoveel mogelijk mensen te laten stemmen.

We roepen iedereen op om zich woensdag 22 mei om19:00 te melden op het GroenLinks-pand aan de Coehoornsingel 87. Vanuit daar vertrekken we in groepjes de stad in om bijvoorbeeld te flyeren bij het station, flyers in brievenbussen te gooien, te huis-aan-huizen, the Studentenhuis-aan-Studentenhuizen (via DWARS) en om de laatste posters te plakken.

Iedereen kan helpen op een manier die bij haar/hem past! 

(En ja, we zoeken ook een ploegje voor de afwas :p)

We willen hier de grootste actie van de campagne maken en daar hebben we jou voor nodig. Campagnevoeren kan best even spannend zijn. Dat begrijpen we volkomen. Nog nooit meegelopen? Geen probleem. Je kan gerust even samen met een ervaren campaigner meelopen. Je hoeft (behalve je vriendelijke lach en goede humeur) niks mee te nemen. Wij zorgen voor de jasjes en flyers. Voor al je vragen kan je altijd terecht bij campagneleider Robert (0625213435).

-We verzamelen om 19:00. Vanaf 18:30 is het pand geopend, is er koffie en thee en zijn er ervaren campaigners aanwezig om vragen te beantwoorden.

-Na afloop van het campaignen (rond 21:00) gaan we borrelen bij #thisthimeimvoting in het Groninger Forum waar Sabine Klok nog in debat gaat met andere kandidaten. De echte die-hards kunnen daar om 00:00 meteen hun stem uitbrengen!

Laten we de laatste dag gebruiken om nóg trotser te worden op onze prachtige campagne. We hopen dat we op je kunnen rekenen.

Wil jij meer weten over de Europese Verkiezingen? Klik dan hier.

 

Locatie

GroenLinks-pand
Coehoornsingel 87
9711BR Groningen
Nederland