Voordat die campagne losbarst, gaan we huis-aan-huis als GroenLinks en PvdA afdelingen in Groningen. En deze keer wordt het huis-aan-huis gecombineerd met de laatste sessie van ZinIn GroenLinks!

We verzamelen om 13:30u op het GroenLinks pand aan de Coehoornsingel 87, en gaan dan vanaf 14:00u twee uur langs de deuren in de Schilderswijk. Dit doen we in tweetallen; mensen die voor het eerst meegaan worden gekoppeld aan een ervaren campaigner. Rond 16:00u gaan we terug naar het pand voor een welverdiende borrel!

Is dit je eerste keer langs de deuren? Geen probleem! Huis aan Huis is hartstikke leuk en laagdrempelig. Je doet het met z’n allen en je hebt leuke, interessante en/of leerzame gesprekken aan de deur.

Meer weten over Huis-aan-huis?
Huis-aan-Huis gaan is een super belangrijkste onderdeel van wat we doen. Zo kunnen we met zoveel mogelijk bewoners praten over hoe het bij hun in de buurt gaat. Lijkt het je iets voor jou, maar wil je eerst meer weten? Het is helemaal niet gek als je een paar vragen hebt over hoe het werkt. We hebben een hele pagina voor je met alle informatie, dus kijk vooral.