Campagnevoeren in Stadskanaal

In Stadskanaal heerst er verkiezingskoorts. De jonge lijsttrekker Nadja Siersma en haar team strijden er voor een GroenLinkse zetel. De afdeling Groningen komt samen met DWARS en het campagneteam van de provincie Groningen helpen op zaterdag 10 maart. We reizen 's middags vanuit de stad naar Stadskanaal om daar samen met lokale campagneteam Huis-aan-huis campagne te voeren.

Op 21 maart zijn er in veel gemeenten in Nederland gemeenteraadsverkiezingen. In de stad Groningen zijn deze pas in november en dat betekent dat we nu tijd hebben om omliggende GroenLinksafdelingen te helpen met hun campagne.

We verzamelen om 12:00 op het busstation op platform N. De bus naar Stadskanaal (Qliner 312) vertrekt om 12:05.

Het campagneteam zorgt voor eten, drinken, jasjes en andere campagnematerialen. Je hoeft dus niet eerst naar het pand te komen.

In Stadskanaal maken we in het politieke campagnepand in het centrum eerst kennis met GroenLinksers uit de hele provincie. Er zullen bijvoorbeeld ook vrijwilligers uit Westerwolde aanwezig zijn. Na een paar uurtjes huis-aan-huizen reizen we weer terug naar de stad.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar campagne@groenlinksstad.nl

 

Locatie

Europaplein 69
9501XS Stadskanaal
Nederland

Wat is Huis-aan-huizen?

Bij GroenLinks geloven we in een persoonlijke manier van campagnevoeren. We gaan in heel Nederland van deur tot deur om in gesprek te gaan over hoe het anders kan.

Het voelt misschien wat vreemd om bij een onbekende deur aan te bellen. Maar het voelt ook geweldig om even helemaal achter je idealen te kunnen staan. Bij elke Huis-aan-huisdag ontmoeten we bijzondere mensen en voeren we leuke, gekke en vaak inspirerende gesprekken. Na afloop zijn eigenlijk altijd alle vrijwilligers enthousiast en voldaan en heeft iedereen een nuttige GroenLinkse middag gehad.

Wil je meer lezen over het Huis-aan-huizen? Lees hier alvast het stappenplan.