De campagne voor de provinciale staten verkiezingen van 15 maart komt op stoom! Als onderdeel van de campagne gaan we natuurlijk ook weer huis-aan-huizen.

We verzamelen om 10:30 bij het pand van GroenLinks Groningen. Na een kop koffie en een korte uitleg over wat er in de wijk speelt en hoe Huis-aan-Huis werkt gaan we de Professorenbuurt in. Na het huis-aan-huizen is er een heerlijke lunch bereidt door team Thuishonk

 

Kan je niet maar wil je graag een volgende keer mee? Dit zijn de volgende huis-aan-huis dagen:

  • Zaterdag 4/3/23 10.30 uur, Wijk: Schilderswijk
  • Zaterdag 11/3/23 10.30 uur en 13.30, Wijk: Centrum
  • Zondag 12/3/23 13.30 uur Wijk: Hortusbuurt

Misschien ook leuke, In de laatste dagen voor de verkiezingen proberen we natuurlijk nog de laatste mensen te overtuigen van onze goede ideeën. Daarom gaan we ook in alle vroegte flyeren bij diverse treinstations. 

  • Maandag 13/03/23, vanaf ~06.00: Hoofdstation Groningen 
  • Dinsdag 14/03/23, vanaf ~06.00: Hoofdstation Groningen
  • Woensdag 15/03/23, vanaf ~06.00: Diverse stations

Flyeren is een leuke en lekker overzichtelijke manier om bij te dragen. En je bent ook nog eens mooi vroeg wakker om wat van de rest van de dag te maken. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je bij Elte van het campagneteam (campagne@groenlinksgroningen.nl). Zij houdt je dan op hoogte en geeft de planning en last-minute planning door

BENIEUWD HOE EEN HUIS-AAN-HUISCAMPAGNE WERKT?

Bekijk dan de video hieronder!

Wil je op de hoogte blijven van deze activiteit (wijzigingen, updates, reminders) dan kan jij je hieronder aanmelden. Je mag natuurlijk ook spontaan langs komen. 

Bekijk deze korte trainingsvideo! Afspelen op YouTube