De campagne voor de provinciale staten verkiezingen van 15 maart komt tot de finale! Als onderdeel van de campagne gaan we natuurlijk ook weer huis-aan-huizen.

We verzamelen voor de ochtend huis-aan-huis ronde vanaf 10:30 bij het pand van GroenLinks Groningen. Na een kop koffie en een korte uitleg over wat er in de wijk speelt en hoe Huis-aan-Huis werkt gaan we het centrum van Groningen in. We gaan zowel in de ochtend als ook in de middag op pad! Voor de middag sessie verzamelen we vanaf 13:30 (inloop)  op het pand. Je kunt natuurlijk ook voor 1 van de 2 dagdelen aansluiten. Na (of voor) het huis-aan-huizen is er een heerlijke lunch bereidt door team Thuishonk

Kan je niet maar wil je graag een volgende keer mee? Dit zijn de volgende huis-aan-huis dagen:

Misschien ook leuk, in de laatste dagen voor de verkiezingen proberen we natuurlijk nog de laatste mensen te overtuigen van onze goede ideeën. Daarom gaan we ook in alle vroegte flyeren bij diverse treinstations. 

Flyeren is een leuke en lekker overzichtelijke manier om bij te dragen. En je bent ook nog eens mooi vroeg wakker om wat van de rest van de dag te maken. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je bij Elte van het campagneteam (campagne@groenlinksgroningen.nl). Zij houdt je dan op hoogte en geeft de planning en last-minute planning door

BENIEUWD HOE EEN HUIS-AAN-HUISCAMPAGNE WERKT?

Bekijk dan de video hieronder!

Wil je op de hoogte blijven van deze activiteit (wijzigingen, updates, reminders) dan kan jij je hieronder aanmelden. Je mag natuurlijk ook spontaan langs komen. 

Bekijk deze korte trainingsvideo! Afspelen op YouTube