24 uur met GroenLinks (aftrap provinciale campagne)

Deze #24uurmetGroenLinks heeft geen regels. Alles kan en alles mag. GroenLinks is een diverse partij met minstens zulke diverse leden. Laten we dat waar we blij van worden delen met elkaar. 

We zullen proosten op een geweldige campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Onze lijsttrekker zal speechen, de kandidaten en zittende fractieleden zullen aanwezig zijn om iedereen te ontmoeten en we zullen een geweldige campagneveiling organiseren om zo de extra acties in de campagne te kunnen bekostigen. 

Nadere invulling van het weekend volgt. Maar noteer de data vast in je agenda! 

Klik hier voor het facebookevent.

Locatie

Scouting Look Wide
Rollematen 1
9752XT Haren
Nederland

24 uur met GroenLinks?

Een etmaal lang samen zijn, in afwisselende samenstellingen naar gelang ieders wensen en behoeften. Wil je wandelen door de natuur? Dat kan. Wil je workshops geven of meemaken? Dat kan. Wil je samenkomen bij het kampvuur, verhalen vertellen of liederen zingen? Dat kan. Wil je gedropt worden ver weg en zelf in een groepje terug zien te komen naar het terrein? Dat kan. Wil je lekker eten of lekker (vegan) leren koken van andere GroenLinks leden? Dat kan. Wil je iets anders doen, aanbieden of beleven? Dat kan.