DWARS is de politieke jongerenorganisatie verbonden aan GroenLinks. Als lokale afdeling van stad en provincie Groningen bieden wij jongeren een laagdrempelige manier om bezig te zijn met de politiek in de breedste zin van het woord.

Hoe? Bijvoorbeeld door verdiepende activiteiten te organiseren, input te leveren op GroenLinks stad en provincie, actie te voeren of mee te helpen in de campagne van GroenLinks. Ook doen we graag iets nuttigs met DWARS. Daarom proberen we ons regelmatig in te zetten door een dag te helpen bij een goed doel of project waarvan we vinden dat het goed op onze DWARSe ideeën aansluit.

Ook is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid, al vinden wij eigenlijk dat inhoud en gezelligheid hand in hand gaan! DWARS Groningen is een kleine, fijne en toegankelijke groep mensen. Er gaat geen gelegenheid voorbij of er ontspint zich wel een interessant gesprek.

Wil jij meehelpen, meedenken of gewoon meegenieten bij DWARS Groningen? Of het nou is om direct actief te worden, of je gewoon een keer mee wil maken wat wij doen… Stuur een mailtje naar onze secretaris: secretaris.groningen@dwars.org. Wij nemen dan contact met je op over de komende activiteiten.